Scheveningen heeft jeugdtrainersgroep volgend seizoen nagenoeg compleet

|

Scheveningen is zeer verheugd dat het overgrote deel van de trainers die dit seizoen actief zijn in de jeugdopleiding, dat ook komend seizoen blijven. Daarnaast keert Ray Hack na een kort uitstapje bij VELO terug bij de club waar hij al meerdere seizoenen actief was en zich heeft kunnen ontwikkelen als trainer. Eerder werd de komst van Bayram Sahin al bekend gemaakt als versterking voor het trainerscorps.

Herman Kooyenga (foto), Hoofd Jeugd Opleiding: ,,Daarmee is weer een aantal belangrijke stappen gezet voor de invulling van het jeugdkader en ligt Scheveningen meer dan goed op stoom richting het komend seizoen. Met een aantal van de huidige trainers wordt daarnaast nog gesproken.”

Boven- en middenbouw:

JO-19                  : Stephan van der Steen (hoofdtrainer), Ronald de Graaf

JO-17                  : Mario Taal (hoofdtrainer)

JO-15/JO-14      : Ray Hack (hoofdtrainer), Bayram Sahin, Mike Bernard, Marcel Harfterkamp,

Joris van Dijk, Marijo Roskani, Paul Nistor

JO-13                  : Michael de Jong & Ruben Roos (hoofdtrainers), Flip van Hulst, Bjorn Spaans,

Arie  Toet

Onderbouw JO-12 tot en met JO-7/6:

Hoofdtrainer    : Bayram Sahin

JO-12                  : Michael de Jong & Ruben Roos, Andrej Chteyn, Jan Postema, Mario Scutifero

JO-11                  : Ton Roeleveld, Kenan Pownall, Rick de Jager

JO-10                   : Alexandre Waller

JO-9 & JO-8        : Frank Nelemans, Benjamin Munneke, Diederik Labots, Mourad Chohabi, Rafael

Friendwijk, Seydou Cisse, David van der Zeep

JO-7/6                  : Bayram Sahin / Skillmoves

Keepers:

Riccardo Groen

De exacte invulling per team zal nog mede afhankelijk zijn van de aanwas tijdens de overschrijvings- en aanmeldingsperiode.

De hoofdtrainers van alle lichtingen zullen over minimaal het diploma UEFA-C beschikken. Ook komend seizoen investeert Scheveningen wederom in de opleiding van het trainerskader van eigen bodem: Michael de Jong, Ruben Roos en Mike Bernard zullen zich in ieder geval inschrijven voor de opleiding UEFA-C. Daarnaast krijgen diverse trainers en/of ouders in de onderbouw de mogelijkheid om het diploma Pupillentrainer te behalen of intern worden opgeleid door Hoofdtrainer onderbouw Bayram Sahin en Hoofd Jeugd Opleiding Herman Kooijenga middels het concept ‘train de trainer.’

Behoefte

Naast de namen die reeds bekend zijn, is er altijd behoefte aan extra trainers en technische functionarissen voor de diverse lichtingen en voor bijvoorbeeld de interne scouting/ondersteuning teamindelingen. Ook voor teamouders/leiders, coördinatoren Voetbal Organisatorische Zaken en diverse andere vrijwilligerstaken is nog volop ruimte.

Geïnteresseerden die in welke vorm en met welke tijdsbesteding dan ook een bijdrage willen leveren aan de volop in ontwikkeling zijnde jeugdopleiding van SVV Scheveningen kunnen – naast reageren op de bestaande vacatures –  een open sollicitatie of een verzoek voor een vrijblijvend gesprek altijd kenbaar maken via technischecommissie@svvscheveningen.nl (technische functies) of hr@svvscheveningen.nl (alle overige functies en taken).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder