GDA stelt Ahmet Guclu aan als assistent-trainer

GDA heeft Ahmet Guclu (foto) binnengehaald als assistent-trainer voor de selectie. Hij zal voor komend seizoen de technische staf versterken en de begeleiding van het tweede elftal op zich nemen. Waar nodig zal hij hoofdtrainer Ronald Paats assisteren bij het eerste elftal tijdens wedstrijden. Ook zal er nauw samengewerkt worden tijdens trainingen en het O23-elftal.

De 52-jarige Ahmet Guclu komt over van VELO waar hij trainer is van het derde selectie-elftal. Hij heeft zelf gevoetbald bij de clubs VCS, Die Haghe, TAC’90, RVA en Quick Steps. Als trainer heeft hij de afgelopen achttien jaar een flinke staat van dienst opgebouwd in de Haagse regio. Eerst als jeugdtrainer en in coördinerende rollen en daarna als seniorentrainer bij clubs als VELO, TAC’90, HDV, RAS, sv Madestein en RVA. Hij is in het bezit van het UEFA C-diploma.

Impuls

Met Guclu is er een ervaren trainer aangesteld die goed past binnen de staf en het beleid van de club. Daarnaast zal hij met zijn rijke ervaring, kwaliteit en enthousiasme zeker een positieve impuls gaan geven aan het overwegend jonge tweede selectieteam. Ahmet Guclu zelf is ook zeer verheugd met deze samenwerking. Hij vindt het een mooie uitdaging om de technische en tactische vaardigheden van de spelers nog verder te kunnen te ontwikkelen en wat te betekenen voor GDA en streeft naar een lange samenwerking waarin plezier en prestatie hand in hand gaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder