Warming -up nacompetitie: Ekrem Kahya: ,,HBS is er klaar voor”

HBS begint vanavond aan de nacompetitie. De ploeg van trainer Ekrem Kahya speelt de thuiswedstrijd op sportpark Craeyenhout tegen JOS Watergraafsmeer uit Amsterdam. Het duel vangt aan om 20.00 uur.

Tekst: Ton Beije

HBS deed lang mee om de titel in de Vierde Divisie zondag, maar haakte in de laatste fase af. Omdat eerder de eerste periode werd binnengehaald, mag de ploeg proberen om via het competitietoetje alsnog de Derde Divisie te bereiken. Vanavond de start, thuis tegen JOS Watergraafsmeer, dat dit seizoen speelt in de Derde Divisie. Ekrem Kahya: ,,Mijn ploeg is er zeker klaar voor. Het is natuurlijk prachtig dat je deze wedstrijden gaat spelen en zo nog steeds je doel kunt bereiken, zij het via een zijweg.”

Messcherp

HBS mag dus voor eigen publiek beginnen. Een voordeel? Kahya: ,,Uit of thuis maakt denk ik niet zoveel verschil, wellicht blijf je nu uit de file. Voor de rest zal je twee keer messcherp en bij de les moeten zijn.” Zondag wacht namelijk de return in Amsterdam.

Onbekend is JOS Watergraafsmeer niet voor de HBS-trainer. ,,We hebben van verschillende mensen informatie gekregen en we hebben wat beelden gezien, maar vanavond zal blijken wat er wel overeenkomt. We hebben ons goed voorbereid en weten wat we willen, dus niks zal verassend zijn. Ik verwacht een heel boeiende wedstrijd tussen een ervaren en geslepen ploeg en een ploeg met heel veel energie en spelvreugde.”

Mix

Helemaal compleet is HBS niet, maar zegt Ekrem Kahya: ,,We missen nog wel een enkeling, maar we hebben een geweldige selectie staan met een mix van jonge en wat oudere gretige, fitte spelers, die gebrand zijn om een goede wedstrijd te spelen.”

 

Lees verder