Martin Abbenhuis (Graaf Willem) toegelaten tot cursus KNVB HO-A

Graaf Willem II/VAC ontwikkelt zich gestaag op het technisch gebied door haar kader van Technisch Manager, Hoofden Opleiding en trainers zich steeds verder te laten ontwikkelen. Ook Martin Abbenhuis (foto) gaat zich verder bekwamen via een KNVB-cursus.

De ambitie van Graaf Willem II/VAC is het niveau van trainers en technische organisatie te verhogen, trainers aan ons te binden door hen doorgroeimogelijkheden te bieden en de kinderen betere trainingen aan te bieden. De club wil alle kinderen op hun eigen niveau zo goed mogelijk laten voetballen en dat begint bij de kwaliteit van het technisch kader.

Trots

De Hoofden Opleiding zijn ofwel in het bezit van HO-C, zijn daar nu mee bezig of starten komend seizoen. In aanvulling daarop is de club er trots op dat Martin Abbenhuis is toegelaten tot de opleiding HO-A, de hoogste cursus (duur 1,5 jaar) voor Hoofden Opleiding van amateurclubs, wat weer een nieuwe impuls gaat geven aan de invulling van de groei op technisch en organisatorisch gebied van de club op de Roggewoning.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder