SVC’08 versterkt selectie voor komend seizoen met vijf spelers

SVC’08 heeft voor het nieuwe voetbalseizoen vijf nieuw spelers aangetrokken, waarmee de selectie van trainer Jeffrey Frijters flink is versterkt.

Doelman Wesley Storm (Westlandia) is de opvolger van Joey Vos die vertrokken is naar sv Den Hoorn. Storm, die met teams als FC Lisse en Jong ADO Den Haag de nodige ervaring heeft opgedaan, is met zijn gedrevenheid en ambitie een welkome aanvulling voor de selectie

Jordy de Bruin (foto) komt na een jaar terug op het oude nest na een verblijf bij zijn ‘oude liefde’ Scheveningen. Door het corona-tijdperk heeft hij nooit kunnen laten gelden bij de ploeg van John Blok. Door een blije verandering in zijn privéleven kan hij niet meer de tijd vinden om op Tweede Divisie-niveau te spelen. Dat hij nu terugkeert bij SVC’08 juicht men op het Oostersportpark enorm toe. Met zijn ervaring en leiderskwaliteiten geeft hij een echte kwaliteitsinjectie binnen de selectie.

Broertje

Railyson Roosberg, broertje van selectiespeler Ronald Roosberg, komt over van het HBS-Onder 23-team. Een speler met een fijne persoonlijkheid. Kan zowel in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. Fysiek sterk en bijna twee meter lang. Hij gaat de strijd aan om een plek te verdienen in de basisformatie.

Voor Jesse Spaans (komend van Quick), is de cirkel rond. Begonnen in de jeugd van SVC’08 werd hij snel opgepikt door de op hoog niveau spelende jeugd van Quick. Via Quick belandde Jesse Spaans bij ADO Den Haag, waar hij tot en met de JO19 altijd op eredivisieniveau heeft gespeeld. Dit seizoen sloot hij aan bij het talentvolle team van Quick O21. Hij is een technisch vaardige speler, die altijd de voetballende oplossing zoekt. SVC’08 ziet hem graag binnenkomen, een speler met een grote band met de club en talentvol.

Van Quick komt nog een speler over: Coen Soonieus, een talentvolle 19-jarige back – technisch goed onderlegd – met ambitie. Hij wil de strijd aangaan om een basisplaats in de hoofdmacht te bemachtigen. Hij heeft al de nodige vrienden bij SVC’08 spelen.

Vertrekkers

SVC’08 ziet ook spelers vertrekken. Naast doelman Joey Vos (sv Den Hoorn) hebben ook spits Jeroen Meefout (geëmigreerd naar de USA), Fabian Toet (vanwege werk vertrokken naar Scheveningen 4) en Frans Tetteroo (sv Loosduinen) de club verlaten. De overige spelers blijven SVC’08 trouw. De zaterdag tweedeklasser is klaar voor het seizoen 2021-2022, waarin het mee wil gaan strijden voor de bovenste plekken en waarin de club ook gaat beginnen met een Onder 23-team in de A-categorie.

© Haaglanden Voetbal  

 

 

Lees verder