Oefenvoetbal: sv Houtwijk weert zich kranig tegen Te Werve

In een oefenduel moest sv Houtwijk op eigen veld maar een kleine nederlaag incasseren tegen het hoger spelende Te Werve. Ook Quick Steps verloor in eigen huis. RAS ging er met de overwinning vandoor. sv Erasmus was met 4-2 te sterk voor VOB uit Rotterdam.

 Tekst: Roland van der Linden

Op Sportpark Rijnveld ontving sv Houtwijk het Rijswijkse Te Werve. Trainer Richard Douw (foto) zag zijn team goed weerstand bieden en stapte na negentig minuten van het veld met een nipte 2-3 nederlaag. Aanvoerder Kadir Narsen en Lorenzo Scheffer namen de treffers van sv Houtwijk voor hun rekening. Quennis El Kadaoui, Hakan Yildrim en Qualid Hammich bezorgden trainer Huib van Oostrom Soede de overwinning.

Buigen

Quick Steps nam door een treffer van Mo Marinov nog wel de leiding in het duel met RAS, maar moest toch het hoofd buigen voor RAS dat een klasse lager speelt. Mucahit Torin schoot de bezoekers op gelijke hoogte, waarna Diano Omogu RAS naar de zege schoot.

De zaterdagploeg van sv Erasmus bleef met 4-2 aan de positieve kant van de score tegen het Rotterdamse VOB. Danny Stakenburg, Mitchell Beijersbergen, Abi Assili scoorden voor sv Erasmus, terwijl Kevin Schenk van VOB de laatste treffer in eigen doel werkte. Voor de bezoekers troffen Jordy Smit en Martin la Cruz doel.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder