Wilhelmus-trainers sluiten seizoen af met barbecue

||

Afgelopen zaterdag was bij Wilhelmus de laatste dag van de Regio Cup. Dit was tevens een gelegenheid terug te kijken op hopelijk een laatste moeizaam seizoen. Onder het genot van een barbecue en een drankje bedankte de club de trainers voor de inspanningen het afgelopen seizoen.

Met alle beperkingen hebben zij de jeugd van de Voorburgse club door laten trainen en gemotiveerd gehouden, wat in bepaalde leeftijdsgroepen echt geen eenvoudige opgave was. Tijdens deze avond heeft Wilhelmus ook afscheid genomen van een groep gewaardeerde trainers die al een langere tijd voor de club actief zijn geweest.

Voor de bovenbouw waren dat Mike Nikic (JO17-1), Sascha Glaudemans (JO17-1), Tim Vreeswijk (JO16-1), Ruud Wollrabe (JO16-2 & TC-lid) en Ties van Zijderveld (JO19-2). Voor de onderbouw waren dat Eric van der Steen (JO13-2), Ron Hogenboom (JO9-selectie) en Rachid Louchahi (JO9-selectie). Tim Vreeswijk gaat volgend seizoen aan de slag bij HVV.

Daarnaast heeft Harry de Jong jr (kopfoto) aangegeven dat hij een pauzeperiode inlast als assistent-trainer bij jet eerste elftal van Wilhelmus. Hij bekleedde diverse functies bij club en ontving een fraai ingelijst shirt.

BBQ

Na het in het zonnetje zetten van de trainers was het tijd voor de BBQ, die mede mogelijk gemaakt was door het bestuur van Wilhelmus. Manager Voetbalzaken Peter van der Deijl nam plaats achter de barbecue en bereidde het vlees als een echte pater familias. Tijdens de BBQ werd door de trainers ook  alvast naar het komende seizoen gekeken. Vol trots werden door de aanwezige trainers de contracten getekend. Wilhelmus bezit komend seizoen weer een volwaardige groep trainers, die de jeugdspelers een stap verder gaan helpen in de ontwikkeling van hun hobby.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder