Roy Hagendoorn nieuwe voorzitter Quick-jeugdvoetbalorganisatie

Bengt-Arne Hulleman heeft recent aangegeven te gaan stoppen als voorzitter van de Jeugdvoetbalorganisatie (JVO) bij het Haagse Quick. Zijn zakelijke werkzaamheden zijn niet langer te combineren met de rol als voorzitter van de Quick-jeugd.

Hulleman heeft zich de afgelopen vijf jaren met veel passie en gedrevenheid ingezet voor het jeugdvoetbal op Quick. Gedurende de laatste anderhalf jaar als voorzitter is hij een drijvende kracht geweest achter de verdere ontwikkeling van het jeugdvoetbal en de professionalisering van de JVO.

Projecten

Tevens heeft Hulleman een zeer actieve rol gespeeld tijdens het hercertificeringsproces van de Regionale Jeugdopleiding-status van Quick. Ondanks zijn aftreden als voorzitter blijft hij wel  betrokken bij de club. Hij zal zijn kennis en ervaring blijven delen en inzetten voor speciale projecten binnen het jeugdvoetbal.

Opvolger

Het bestuur van de ‘Haantjes’ meldt dat Roy Hagendoorn, een op en top Quicker, vanaf 23 augustus zal starten als voorzitter van de JVO. Hij is al sinds 1987 lid van Quick, trotse vader van zoon Laurens (speler/keeper in Quick 4) en twee dochters. Hij speelt zelf in de Quick-veteranen. Quick zal later op gepaste wijze afscheid nemen van Hulleman als voorzitter van de JVO.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder