sv Erasmus houdt deze maand haar IM Tim van der Meer-toernooi

Na een aantal jaren van afwezigheid, start dit jaar een nieuwe editie van het sv Erasmus-toernooi voor zaterdag-standaardteams. Het toernooi wordt vernoemd naar clubicoon Tim van der Meer, die zich jarenlang inzette voor de vereniging. Na een kort ziekbed kwam hij eind 2020 te overlijden. De naamgeving van het toernooi is een eerbetoon aan Tim van der Meer.

De organisatie heeft een mooi en sterk deelnemersveld weten samen te stellen. Vanuit de zaterdag vierde klasse wordt deelgenomen door Semper Altius en sv Houtwijk. Vanuit de zaterdag derde klasse neemt Quick Steps deel. Het deelnemersveld staat borg voor aantrekkelijke wedstrijden.

Aftrap

De aftrap vindt plaats op donderdag 12 augustus. Om 19.30 uur starten dan aan de Erasmusweg de duels sv Erasmus tegen Semper Altius en sv Houtwijk tegen Quick Steps. Op zaterdag 14 augustus krijgt het toernooi een vervolg in de vorm van finalewedstrijden. De winnaars en de verliezers van de donderdagavond nemen het dan tegen elkaar op, aanvang 14.30 uur.

Derde helft

Tijdens het toernooi is de arbitrage in handen van de arbiters Stanley van Lith, Ramon Westhof, Antonio Gomes en John van Slooten. Op de finaledag is er naast de duels ruimschoots gelegenheid ingeruimd voor de zogenaamde derde helft. Een zanger en een barbecue completeren het eerste In Memoriam Tim van der Meer-toernooi.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder