FC Skillz slaat slag met binnenhalen van Chadion Melfor

|

FC Skillz slaat een enorme slag door aanvaller Chadion Melfor (foto) aan te trekken voor het komende seizoen. Melfor is afkomstig van DWO waar hij drie seizoenen heeft gespeeld. De rappe aanvaller maakt dit seizoen wekelijks furore in de voorhoede van de Zoetermeerse vereniging door zijn ongekend hoge doelpuntenproductie.

Voor zijn periode bij DWO kwam Melfor uit voor regioclubs zoals FC Rijnvogels, Forum Sport, TAC ‘90 en Haaglandia. Zijn jeugdopleiding heeft hij grotendeels bij Laakkwartier doorlopen.

Melfor wordt gekenmerkt door zijn snelheid, creativiteit en scoringsdrift. Vele ‘kenners’ in de regio bestempelen hem dan ook als één van de beste spelers uit de derde klasse B.

Terry Konings, voorzitter FC Skillz: ,,In de gesprekken, die we met Chadion hebben gevoerd ontstond een natuurlijke chemie. Hij leeft en ademt voetbal en is een ‘voetbaldier’ pur sang. In het verder professionaliseren van de club en de ambities die we met FC Skillz hebben, past Chadion precies in het plan. We zijn dan ook verheugd, dat hij zich kan vinden in onze visie en hebben enorm veel zin in de samenwerking voor het komende seizoen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder