FC Skillz haalt Achraf Dachraoui binnen als nieuwe trainer O15

Haagse nieuwkomer FC Skillz heeft Achraf Dachraoui (op de foto links met Benito Marica) weten aan te trekken als trainer voor de talentvolle lichting van de Onder 15 voor het nieuwe seizoen.

Dachraoui is na dit seizoen afkomstig van ADO Den Haag waar hij de Onder 11 onder zijn hoede had en twee jaar werkzaam is geweest. Voor zijn tijd bij ADO Den Haag was hij actief bij meerdere regioclubs zoals Quick (waar hij ook techniektrainer was), VELO, UVS Leiden en Sparta Rotterdam, waar hij als assistent fungeerde van Michael Reiziger en later in het seizoen ook van Sonny Silooy.

Los van zijn trainerschap is Dachraoui actief als jongerenwerker in Den Haag en sportcoach daar waar hij voor de (sportieve) verbinding zorgt in diverse wijken en/of op pleintjes voor de jeugd.

Aanvulling

Benito Marica, bestuurslid technische zaken: ,,De komst van Achraf is een zeer welkome aanvulling voor ons trainersgilde bij FC Skillz. Achraf past voor wat betreft zijn ervaring en visie als trainer precies in het ‘Skillz-profiel’. We zien dan ook uit naar de samenwerking voor het komende seizoen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder