FC Skillz versterkt zich met Saït Alparslan van SVC’08

|

Haagse debutant FC Skillz heeft zich weten te versterken met Saït Alparslan (foto) voor het komende seizoen. Alparslan is afkomstig van zaterdag tweedeklasser SVC ’08, waar hij drie seizoenen heeft gespeeld.

Alparslan is één van de dragende krachten van de voetbalvereniging uitkomend op het Oostersportpark en wordt geroemd om zijn creativiteit en linkerbeen. Alparslan is goed in de kleine ruimte, kan zowel op het middenveld als in de voorhoede terecht en heeft ondanks zijn leeftijd al veel ervaring opgedaan in het Haagse amateurvoetbal. Zo heeft hij zijn jeugdopleiding grotendeels bij ADO Den Haag doorlopen en verder voor regioclubs als Laakkwartier en BMT gespeeld, voordat hij de stap naar SVC ‘08 maakte.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: ,,Sait is een welkome versterking richting het komende seizoen. Los van zijn frisse persoonlijkheid is hij ook multi inzetbaar. Zo kan hij op het middenveld uit de voeten en in de aanvalslinie, wat ideaal is voor een trainer. We zien als club uit naar de samenwerking met Saït.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder