Fré Kuijersbokaal bij Quick dit jaar naar Kjell van Heusden

Tijdens de Algemene Ledenvergadering afgelopen maandag van Quick is jeugdlid Kjell van Heusden bekroond met de Fré Kruijersbokaal. De Fré Kuijersbokaal is een oeuvreprijs die wordt uitgereikt aan een jeugdlid die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden door zijn of haar inzet voor Quick gedurende zijn of haar periode in de jeugd. Een mooi initiatief!

Eerder ging de bokaal naar Thomas Haaften (2021), Lars Verheij (2020) en Kasimir Rispens (2019). In 2009 zette Kjell zijn eerste stappen op Nieuw Hanenburg en speelde sindsdien altijd in de selectie-elftallen van Quick. Hij is altijd een erg gedreven, betrokken en enthousiaste speler in alle selecties waarin hij heeft gespeeld.

Jeugdtrainer

In het seizoen 2017-2018 begon Kjell van Heusden ook met het trainen van jeugdelftallen. Sindsdien heeft hij de volgende rollen verveld in en voor de jeugdopleiding:

Seizoen 2017/18: trainer van de JO8-5 samen met Joris Oosterom.

Seizoen 2018/19: trainer van de JO8-2 samen met wederom Joris Oosterom.

Seizoen 2019/20: trainer van de JO9-2 samen met Joris Oosterom. Kjell stond bij ieder Quickkamp-toernooi klaar om te assisteren als leider.

Seizoen 2020/21: de laatste stap in de ontwikkeling als zelfstandige trainer zette hij in dit seizoen. Hij was dat jaar assistent van Lars Verheij bij de JO9-1. Al snel liet Verheij weten dat Kjell van Heusden het team ook zelfstandig aan zou kunnen.

Seizoen 2021/22: tijdens het afgelopen was hij hoofdtrainer van de JO9-1.

Kjell van Heusden is het afgelopen jaar ook Quick-kampleider geworden. Hij staat tevens altijd klaar om andere trainers te helpen en om trainingen over te nemen. Hij is zeer betrokken, behulpzaam en is met zijn gedrag en houding een voorbeeld voor velen in de jeugd. Hij heeft de Fré Kuijers Bokaal dan ook meer dan verdiend!

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Quick)

 

Lees verder