GDA trekt Robin den Dulk aan als nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur en de technische commissie van GDA hebben in Robin den Dulk een nieuwe hoofdtrainer (foto) voor het seizoen 2022-2023 binnengehaald. Den Dulk is de opvolger van de vertrekkende Ronald Paats. 

Robin den Dulk is een jonge ambitieuze trainer die klaar is voor de stap naar het hoofdtrainerschap bij de seniorenselectie. GDA geeft wederom een talentvolle trainer een kans om zijn talent bij de club verder te ontwikkelen.

Voetbaldier

Den Dulk (33) is geboren en getogen in Den Haag. Hij heeft zelf altijd bij JAC en later bij SVC’08 gevoetbald en alle selectieteams doorlopen tot aan het tweede seniorenelftal. Op 22-jarige leeftijd heeft hij zijn kruisband tot tweemaal toe gescheurd en kwam zijn voetbalcarrière als voetballer ten einde. Als voetbaldier heeft hij het trainersvak opgepakt en inmiddels al ruim tien jaar ervaring als hoofdcoach bij SVC’08. Begonnen als trainer van de JO15-1, daarna twee seizoenen trainer van de JO17-1 en daarna de stap gezet naar de JO19.

Senioren

De overgang naar de senioren liet niet lang op zich wachten en werd Den Dulk assistent-trainer bij de hoofdmacht van SVC’08, waarna hij twee jaar hoofdtrainer was van SVC’08/2. Op dit moment is hij hoofdtrainer van de jeugd onder de 23. Het seizoen 20222-2023 start hij dus als hoofdtrainer bij GDA.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder