Iphraim Chtatou en Noah Saridjojo sluiten aan bij Wilhelmus

|

Noah Saridjojo (foto) komt over van DHC en Iphraim Chatou maakt de overstap van Laakkwartier naar de Groene Zoom.

De 23-jarige Ipharaim Chtatou is geen onbekende voor een aantal trainers binnen Wilhelmus. Na zijn overstap van Laakkwartier speelde hij een aantal jaren voor de hogere jeugdelftallen en in het eerste elftal van GDA, waar hij ook werkte met een aantal trainers die tegenwoordig actief zijn bij de Voorburgers. De linksback, die bekend staat om zijn loopvermogen en traptechniek, had direct een goed gevoel bij de club.

Chtatou: ,,Ik ben een gevoelsmens en het gevoel bij de club en de technische staf was direct goed. Wilhelmus is een stabiele club met een goede organisatie. Ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen en een goede teamprestatie neer te zetten.”

Noah Saridjojo

De 20-jarige Noah Saridjojo is een middenvelder die eerder bij VELO met de nieuwe hoofdtrainer van Wilhelmus, Van Steekelenburg, heeft gewerkt. Voor zijn VELO-periode maakte hij onderdeel uit van de jeugdopleiding van ADO Den Haag en hierna maakte hij de overstap naar Westlandia. Bij Westlandia speelde hij in de O19, de O21 en debuteerde hij in het eerste elftal. Hierna ging hij samen met de trainer naar DHC, waarna de middenvelder met een fijne traptechniek nu de overstap maakt naar Wilhelmus.

Saridjojo: ,,Ik geloof in het project dat Wilhelmus ingaat en hoop veel plezier te maken en tegelijkertijd de club naar een hoger niveau te helpen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder