Ismael El Bouazati en Kevin Adebesin versterken de selectie Wilhelmus

|

Wilhelmus heeft zich versterkt met een tweetal nieuwe spelers. De 25-jarige Ismael El Bouazati en de 19-jarige Kevin Adebesin, die in zijn jeugd met name in de regio Arnhem heeft gevoetbald.

Met Ismael El Bouazati (foto) keert er wederom een speler terug aan de Groene Zoom. Hij speelde eerder bij TOGB en Spartaan’20 en is momenteel actief bij SDV. El Bouazati wil weer een stapje hogerop en denkt door een terugkeer bij Wilhelmus deze stap te kunnen maken.

De snelle en technisch vaardige middenvelder hoopt belangrijk voor het elftal van vv Wilhelmus te kunnen zijn en kent nog een groot aantal jongens uit het team. El Bouazati: ,,Bij Wilhelmus heb ik de leukste tijd uit mijn voetbalcarrière gehad en ik kijk er naar uit om weer onderdeel uit te maken van de selectie en iedereen te verrassen.” De technische staf is blij met de komst van El Bouazati die hiermee trainer Ramon van Steekelenburg nog meer keuzes geeft op het middenveld van de Voorburgers

Kevin Adebesin is 19 jaar en heeft in zijn jeugd met name in de regio Arnhem gevoetbald. Zijn laatste twee clubs waren DHC en FC Skillz, waar hij zowel minuten in het eerste elftal, als in de O23 maakte. Adebesin kiest ervoor om, na eerder contact vorig seizoen, alsnog de stap naar Wilhelmus te maken.

Adebesin is een spits die onder andere in de wedstrijden tegen Wilhelmus heeft laten zien zeer compleet te zijn. Hij is kopsterk, goed met zijn rug naar het doel, maar heeft ook de snelheid om in de diepte aangespeeld te worden. Zijn scorend vermogen wordt onderstreept doordat hij ook dit seizoen al meer dan twintig doelpunten heeft gemaakt. Wat verder opvalt is zijn volwassenheid op en naast het veld.

Adebesin heeft veel zin om volgend seizoen aan de slag te gaan bij Wilhelmus: ,,Het nieuwe project met Wilhelmus spreekt mij erg aan en ik ben blij met het vertrouwen die de technische staf in mij heeft.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder