John Blok ook volgend seizoen hoofdtrainer Scheveningen

Het bestuur van Scheveningen laat weten, dat John Blok (foto) ook volgend seizoen aanblijft als hoofdtrainer en als lid van het Voetbal Technisch Management.

John Blok en de club zijn nog altijd tevreden over de samenwerking en kiezen voor stabiliteit. Ondanks opnieuw een seizoen vol coronabeperkingen zijn er voldoende positieve ontwikkelingen en verbeteringspotentieel bij zowel het senioren- als bij het jeugdvoetbal.

Opmars

Na een succesvolle periode als speler begon Blok in het seizoen 2000-2001 als hoofdtrainer bij Scheveningen en zou dat vijf seizoenen blijven. Na een verblijf van vier jaar in de Bollenstreek bij Quick Boys en VVSB keerde hij in 2009 terug op Houtrust. Vanaf dat moment stond hij mede aan de basis van de solide en de stapsgewijze opmars die op diverse vlakken clubbreed en sportief werden gemaakt. Het huidige niveau willen alle betrokkenen minimaal proberen vast te houden en de opmars liefst nog – binnen de mogelijkheden en clubcultuur – proberen verder door te zetten.

Stap

In de hoop dat het reguliere seizoen zo snel mogelijk hervat en afgemaakt kan worden is met het aanblijven van John Blok in ieder geval alvast een eerste belangrijke stap richting de toekomst gezet. Blok gaat daarmee zijn veertiende seizoen op rij en zijn negentiende seizoen in totaal in bij Scheveningen, uniek in de top van het amateurvoetbal, iets waar zowel Scheveningen als Blok trots op kunnen zijn.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder