Kampioen sv Houtwijk trekt topschutter Gökmen Coban van GDA aan

Na afgelopen weekend het kampioenschap te hebben behaald in de 4e klasse F van het zaterdagvoetbal gaat sv Houtwijk zich richten op het nieuwe seizoen in de derde klasse. Daarin past het aantrekken van de 22-jarige Gökmen Coban (foto) van GDA.

Gökmen Coban heeft met 21 doelpunten en 18 assists een grote bijdrage geleverd aan de periodetitel van GDA. De technisch vaardige middenvelder met veel scorend vermogen is, op een uitstapje van één seizoen naar HMSH na, langdurig lid geweest van GDA.

Doorgroeien

Na diverse gesprekken is Coban overtuigd van de plannen van sv Houtwijk. Dat er al een aantal vrienden van hem spelen bij sv Houtwijk maakte de keus alleen maar gemakkelijker. Gökmen Coban: ,,Het verhaal van de trainers, de ambities, speelstijl en natuurlijk het derdeklasseschap heeft me overtuigd van deze keus. Ik kijk uit naar de samenwerking en heb er vertrouwen in mijzelf nog meer te gaan verbeteren en hopelijk met sv Houtwijk te kunnen doorgroeien.”

Klik

Trainer Richard Douw: ,,Gökmen was een topprioriteit voor ons. Wij als staf waren al eerder overtuigd van zijn kwaliteiten. Maar na de wedstrijd die wij met 1-3 thuis verloren van GDA waren we helemaal om. Het zien van de ruimtes, het loopvermogen en het scorend vermogen zijn dingen waarin Gökmen uitblinkt. Tevens waren de gesprekken in een dusdanige sfeer, dat we ook wel kunnen spreken van een persoonlijke klik. Wij zijn dus enorm blij met deze versterking en wensen hem nog succes in de huidige nacompetitie.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder
Net binnen