KNVB stelt vooralsnog geen verder onderzoek in naar extreme uitslag

De KNVB heeft inmiddels laten weten, dat het verder nog geen onderzoek zal instellen naar de 1-37 overwinning van sv Houtwijk op HMSH in de zaterdagcompetitie in 4F. MSV’71 had één en ander voorgelegd bij de KNVB.

MSV’71, de club uit Maassluis, had een goed uitzicht op de titel in deze klasse omdat het over een beter doelsaldo beschikte dan sv Houtwijk. Door de grote overwinning van 1-37, heeft sv Houtwijk nu een beter doelsaldo dan MSV’71 en de koppositie overgenomen.

Nederlagen

HMSH liep de laatste weken al tegen grote nederlagen aan. De club moest roeien met de riemen die het had na het royeren van een groot aantal spelers van dat team. De laatste weken speelden heel jonge spelers uit de jeugd, maar ook ouderen (50 jaar) uit lagere seniorenteams mee om alsnog een team op de been te kunnen brengen. Terugtrekken was voor HMSH geen optie in verband met een hoge boete die de club riskeerde en niet kon opbrengen.

Voorzitter Pieter Hoogenraad van MSV’71 nam telefonisch contact op met de bond, maar kreeg vooralsnog nul op het rekest. De club kan wel een officiële klacht indienen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen