Laakkwartier weet nog niet waar en wanneer restant gespeeld wordt

De nacompetitie met als inzet een plaats in de tweede klasse in het zaterdagvoetbal komend seizoen tussen Laakkwartier en Slikkerveer werd afgelopen weekend gestaakt wegens een gecompliceerde been- en enkelbreuk van Laakkwartier-speler Mesud Hurya.

De Laakkwartier-speler is met de ambulance naar een Rotterdams ziekenhuis vervoerd voor een eerste behandeling, maar zal deze week een operatie moeten ondergaan in een Haags ziekenhuis.

Laakkwartier heeft overigens van KNVB-zijde nog niet vernomen wanneer en waar het restant uitgespeeld moet worden. Afgelopen zondag was – met veel bezwaar van Laakkwartier-zijde – het complex van FC Binnenmaas het strijdtoneel. Dat wekte al bevreemding op omdat die locatie redelijk dicht bij het complex van Slikkerveer ligt en veel verder van dat van Laakkwartier. Voorzitter Ron Jansen had daartegen – nog voor de wedstrijd afgelopen zondag gespeeld moest worden – al zijn bezwaar gemaakt bij de KNVB.

Kunstgras

Laakkwartier ging namelijk uit van neutraal terrein ‘ergens in het midden tussen de twee complexen’. Het restant kan in ieder geval niet bij FC Binnenmaas gespeeld worden, de club heeft een eigen clubactiviteit komende zondag. Beide clubs hopen ook op een complex met een kunstgrasmat op het hoofdveld, want zij spelen vrijwel het gehele seizoen op kunstgras. Het hoofdveld van FC Binnenmaas was een natuurgrasveld.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder