Nieuwe trainer Ekrem Kahya start met training bij HBS

|

Zondag Vierde Divisionist HBS is maandag met de training gestart. De club op sportpark Craeyenhout kent komend seizoen een nieuwe technische staf. Ekrem Kahya is de nieuwe hoofdtrainer, bijgestaan door Marten Glotzbach.

Tekst: Ton Beije

Ekrem Kahya: ,,De hele groep en de staf hebben er inderdaad na een goede vakantie weer heel veel zin in om voor het maximale te gaan. De selectie is nog zeker niet compleet, we missen nog enkele geblesseerden, die wel op de goede weg terug zijn, maar ook nog enkele spelers, die nog op vakantie zijn of gaan.”

Concurrentie

HBS zag enkele spelers uit de selectiegroep wegvallen, maar die plaatsen zijn keurig opgevuld. Kahya: ,,De nieuwkomers zijn zorgvuldig gehaald om de groep, die al goed was, nog beter te maken en de concurrentiestrijd aan te gaan. Iedere speler zal moeten laten zien dat hij naast zichzelf te ontwikkelen tot betere speler ook de club HBS omhoog wil helpen. Daar zal dus iedereen zijn bijdrage aan moeten leveren.”

Dan kijkend naar het komende seizoen. ,,Doelstellingen zijn altijd lastig te formuleren zo ver voor de competitie en zeker nu de groep nog niet compleet is”, geeft Kahya aan. ,,Maar wij zijn niet begonnen aan deze klus om deze club in de hoofdklasse (nu Vierde Divisie – red.) te houden. We gaan er samen voor strijden om de weg omhoog in te slaan, spelers beter te maken, te voetballen met plezier en voetballiefhebbers tijdens wedstrijden van HBS te vermaken. En daarnaast natuurlijk ook zakelijk te zijn, want we spelen wel om de punten.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen