Prognose zaterdag 4E: Jan de Jong jr.: ,,Het wordt een heel spannende strijd”

Het jaar 2021 zit er bijna op. Tijd om ook vooruit te kijken naar 2022 en wel de tweede seizoenshelft in de vierde klasse. Welke clubs gaan strijden om de titel?

De zaterdag vierde klasse E. Wat wordt de eindrangschikking voor de bovenste drie plaatsen. De prognose van Jan de Jong jr. (foto), trainer van Graaf Willem II/VAC.

Op dit moment hebben in deze klasse niet alle teams evenveel wedstrijden afgewerkt. RVC Celeritas voert de ranglijst aan met 24 punten uit 9 duels. Graaf Willem II/VAC staat er relatief nog iets beter voor met 22 punten uit 8 ontmoetingen. Ook Oliveo (8-21) en SEV (8-18) zijn nog in de race. Op de vijfde plaats is KSD Marine, de ploeg van Baggerman, terug te vinden, dat nog maar op zes duels staat (met 12 punten).

De eindrangschikking in 4E volgens Jan de Jong jr.:

1e. Graaf Willem II/VAC, 2e. Oliveo en 3e. RVC Celeritas.

Jan de Jong jr.: ,,Het zal een spannende strijd worden met drie topteams, die alle in bepaalde opzichten kwaliteit hebben. Ik denk daarom ook dat het belangrijk is wie het langste gefocust en 0fit blijft om tegen de mindere ploegen geen verliespunten op te lopen. Onderling zie je dat we niet veel van elkaar verschillen, schelen Graaf Willem wint van Oliveo en Oliveo wint weer van RVC Celeritas. Dus het wordt echt een heel spannende strijd.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder