Quick verlengt contract van Paul van der Zwaan

Het bestuur van Quick is blij overeenstemming te hebben bereikt met Paul van der Zwaan (foto) over het verlengen van zijn contract voor het seizoen 2022 – 2023. De stabiele en prettige samenwerking wordt hiermee naar tevredenheid van beide partijen voortgezet.

Van der Zwaan gaat zodoende zijn achtste seizoen in als hoofdtrainer van Quick 1 en zijn derde seizoen als Hoofd Jeugdopleiding van de club op Nieuw Hanenburg. Het bestuur heeft dit besluit genomen in nauw overleg met de nieuwe Technische Commissie voor de seniorenselectie en de Voetbalcommissie.

Continuïteit

Paul van der Zwaan, het bestuur en de genoemde commissies zorgen er op deze wijze voor dat de continuïteit gewaarborgd blijft op de vereniging. ,,Hiermee kunnen we gezamenlijk onze doelstellingen van attractief voetbal, goede prestaties op Derde Divisie niveau, een kwalitatief sterke en innovatieve jeugdopleiding en de beoogde doorstroom van de jeugd verder blijven uitbouwen”, aldus het Quick-bestuur.

Er wordt in samenspraak met Paul van der Zwaan, de Technische Commissie voor de seniorenselectie en de Voetbalcommissie gewerkt aan de invulling van de rest van de staf van de hoofdmacht van Quick.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder