Remco Torken gaat komend seizoen met veel plezier van start bij Vredenburch

||

Vredenburch heeft afgelopen week voor volgend seizoen een nieuwe trainer aangesteld. Remco Torken, nu nog actief bij zaterdag derdeklasser Duindorp SV, gaat in Rijswijk – met veel plezier – aan de slag.

Torken (50), woonachtig in Scheveningen, speelde betaald voetbal bij het toenmalige FC Den Haag, TOP Oss en VVV Venlo. Daarna trok hij naar het buitenland en was actief in België, Spanje en China. Terug in Nederland ging hij spelen voor Helmond Sport om nadien bij de amateurs van Quick Boys en Ter Leede af te bouwen.

In zijn periode bij Ter Leede heeft hij zijn trainersdiploma’s ((TC 3 en TC2) gehaald en werkte vervolgens als trainer bij sv Loosduinen, ODB, Vitesse Delft, RKDEO en nu dus Duindorp SV. De eerste indrukken van Torken over zijn nieuwe club zijn positief. ,,Goed om te horen hoe er met de jeugd wordt omgegaan. Uiteindelijk is de jeugd de toekomst. Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om naar iedere speler individueel en het teamverband te kijken. Kijken wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Ik kijk ernaar uit om meer over de club, vrijwilligers en de voetbalschool te leren kennen.”

Ontwikkeling

Vredenburch is als club volop in ontwikkeling. In de jeugd is men al een tijdje bezig met een herinrichting en het uitrollen van een nieuw technisch beleid. Vooral in de onderbouw ziet de club hiervan al de eerste resultaten terug. Er staat een enthousiaste groep vrijwilligers klaar. Daarnaast heeft Vredenburch met haar Voetbalschool BEST alles in huis om de jeugd met plezier en eenieder op zijn of haar niveau te laten ontwikkelen.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder
Net binnen