Samir Ben Omar stapt ook over naar kersverse derdeklasser sv Houtwijk

In navolging van Gökmen Coban volgt ook Samir Ben Omar de weg van GDA naar de kersverse kampioen van de vierde klasse F sv Houtwijk.

De trefzekere aanvaller (twaalf doelpunten) wil graag de succesvolle tandem behouden met Gökmen Coban. Samir Ben Omar had een groot aandeel in het periodekampioenschap van GDA, maar hij kon helaas door een blessure geen vervolg geven aan het seizoen in de nacompetitie voor het inmiddels in de eerste ronde uitgeschakelde GDA.

Project

De 22-jarige aanvaller wil graag deel uitmaken van het ambitieuze project dat sv Houtwijk drie seizoenen geleden is gestart. Helaas door corona heeft het iets langer geduurd dan verwacht, maar uiteindelijk is de eerste stap nu gezet met het kampioenschap. Het aanvallende spel, de sociale medespelers en het gesprek met de trainers heeft Ben Omar ervan overtuigd om ook richting sv Houtwijk te gaan.

Impuls

Trainer Richard Douw: ,,Ik ben blij met wederom een aanvallende impuls die onze selectie komt versterken. Samir heeft indruk gemaakt op ons in de wedstrijden die wij tegen GDA hebben gespeeld. Zijn werklust en scorend vermogen zijn voor ons een kwaliteitsimpuls die we goed kunnen gebruikelijk in de derde klasse. Er volgen binnenkort nog een aantal versterkingen die zich hebben aangemeld bij ons.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder