sv Loosduinen kent rustige ‘transferperiode’ en houdt selectiebijeenkomst

sv Loosduinen kent weinig mutaties in de selectie voor komend seizoen. Gert-Jan Heerema en Bram Ruwaard komen de selectie versterken. Daar tegenover staat het stoppen van enkele selectiespelers, waarvan overigens het grootste deel voor de club behouden blijft. Zij gaan een nieuw vriendenteam vormen.

De gehele Onder 19-selectie maakt ook de overstap naar de selectie. Ook Jamen Molier keert na een kort uitstapje terug op het oude nest. Ook heeft de club op Madestein al een bijeenkomst gehouden voor de nieuwe selectie, waarop – door vakanties – nog niet alle spelers present waren. Vanuit de TC, vertegenwoordigd door Aart Blanken en Arie Molenkamp, werd allereerst de staf voorgesteld.

Nieuw

In die staf nieuwe gezichten. De nieuwe verzorger/fysio is Thomas Spiegel, die de dinsdag en zaterdag zal invullen. André de Bruyn blijft de donderdag invullen. Tyrone Plas gaat tijdens zijn herstel van een operatie Sander Böhms ondersteunen als teammanager van het eerste. Uiteraard werd ook de nieuwe hoofdtrainer Ronald Paats (foto) (overgekomen van GDA) geïntroduceerd, die samen met Roy de Geus als assistent-trainer en Raymond Krens als trainer van het tweede de twee selectie-elftallen zullen gaan leiden. De keeperstrainer, tevens oud-doelman van het eerste elftal, is Danny Blanc. Peter Meijer zal de kleding blijven verzorgen en de rol als wedstrijdsecretaris van de selectie weer op zich gaan nemen. John van Den Oever, teammanager van het tweede en verzorgster van het tweede Jolanda van Den Oever waren door vakantie afwezig.

Werkwijze

Trainer Ronald Paats gaf de jonge groep tekst en uitleg over zijn werkwijze en gaf aan er ontzettend veel zin in te hebben om straks op 30 juli, wanneer de selectie de eerste training af zal werken, aan de slag te gaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder