VELO begroet nieuwe spelers voor selectie komend seizoen

|

Komend seizoen speelt Gino van de Water (foto) in de kleuren van VELO. Van de Water is een 24-jarige dynamische middenvelder die de afgelopen twee seizoenen is uitgegroeid tot een belangrijke speler bij SVC’08.

Naast de eerder aangekondigde terugkeer van Irshan Jagbandhan, keert ook verdediger Imad Talhaoui terug op het oude nest. Hij speelde al eerder bij VELO zondag 1 en keert nu, na even geen selectievoetbal gespeeld te hebben, weer terug aan de Noordweg. Hij heeft aangekondigd volledig fit aan het nieuwe seizoen te kunnen starten.

Een andere nieuwkomer in de selectie is Storm Verheijen. De 23-jarige Storm komt terug van een blessure en viel mede hierdoor bij Quick buiten de selectie. Hij wil echter graag de draad weer oppakken en heeft zich vol frisse energie bij VELO aangemeld.

Buurman

Van buurman sv Erasmus zondag 1 komen de twee broers Adil en Mohamed el Morabit over naar VELO. Zij volgen hiermee de nieuwe assistent-trainers Peter Hartgring en Sjors van Gaalen. De 21-jarige Adil speelt meestal als rechtsback en Mohamed (24) kan overal in de voorhoede terecht. Zij willen bij VELO kijken hoever zij kunnen komen met hun voetbalkwaliteiten.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen