Voorschoten’97 vult staf rond selectie verder aan

||

Ook in de zomerstop heeft de TC Senioren van Voorschoten’97 niet stil gezeten. Met het plotselinge vertrek van Rob Laman moest een nieuwe invulling gegeven worden aan het verzorgingsteam.

Dat is gelukt in de personen van Angelique van der Hoogt (Footfixx) en Cees Damen (Pegasus Sports and Healthcare). Angelique van der Hoogt zal de zaterdagselectie op dinsdag en donderdag gaan ondersteunen met verzorging, waarbij Cees Damen (of zijn plaatsvervangster en vrouw Yvonne) dit zal gaan doen op de zaterdagen.

Angelique van der Hoogt is mede-eigenaar (samen met haar zoon en oud-jeugdspeler Djurny) van Footfixx, heeft ruim twintig jaar ervaring en deskundigheid opgebouwd als gespecialiseerd fysiotherapeut en registerpodologe. Zij heeft veel ervaring opgedaan in de sportverzorging bij verschillende voetbalclubs.

Cees Damen

Cees Damen was tijdens zijn actieve sportcarrière, eerst als voetbalkeeper en later als powerlifter, al geïnteresseerd in de werkzaamheden van de fysiotherapeut en de sportverzorger. Tijdens en na zijn actieve sportcarrière heeft hij topteams en topsporters begeleid, zoals Hoornsche Veerhuys (eredivisie zaalvoetbal), André Bakker (zaalvoetbalinternational) en Peter Baltus (Sterkste man van Nederland). Jarenlang heeft hij met heel veel plezier en passie gewerkt bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Momenteel is hij ook werkzaam als verzorger bij VVSB, de Derde Divisionist. Ook is hij als verzorger werkzaam voor het Nederlands herenbasketballteam.

Daarnaast wordt de staf van het eerste zaterdagteam met nog een persoon aangevuld: Karam Mouchih. Naast zijn persoonlijke ambitie voor verdere ontwikkeling als trainer in het seniorenvoetbal is hij een mooie aanvulling met betrekking tot de begeleiding van jeugdspelers, individuele trainingen en ondersteuning bij analyses. Na eerder actief te zijn geweest als trainer bij FC Boshuizen zit Karam Mouchih inmiddels al jaren bij Voorschoten’97 als jeugdtrainer. Vorig seizoen was hij trainer van de O17-1. Hij is in het bezit van het diploma TC3 en heeft de ambitie om op termijn TC2 te gaan behalen.

© Haaglanden Voetbal

 

 

 

Lees verder