Vredenburch kiest nieuw bestuur, Fred Zwaan voorzitter

|

Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering is het nieuwe bestuur van Vredenburch gepresenteerd. Erik van Naerssen legde zijn werkzaamheden als voorzitter na ruim acht jaar neer en droeg de hamer over aan Fred Zwaan (foto).

Daarnaast gaf jeugdvoorzitter John Clavan al aan zich uit het bestuur terug te trekken. Tot slot had penningmeester Elten Sarmin al eerder aangegeven de werkzaamheden niet meer te kunnen combineren met zijn werk.

De vereniging is de aftredende bestuursleden veel dank verschuldigd voor hun tomeloze inzet voor Vredenburch de afgelopen jaren. Dankzij hun energie en werkzaamheden is met hulp van veel vrijwilligers een donkere periode afgesloten en ziet de club de toekomst rooskleuriger tegemoet.  Erik van Naerssen en John Clavan hebben wel aangegeven zich nog voor Vredenburch te willen inzetten.

Nieuw

Oer-Vredenburcher Ronald Verroen blijft en zal ook zitting nemen in het nieuwe bestuur als eindverantwoordelijke voor de kantine. Verder zijn nieuw in het bestuur van de Rijswijkse club: Fred Zwaan (voorzitter), Hans Rutten (penningmeester), Silvio Engelen (secretaris) en Rob Poll (namens het jeugdbestuur).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder