Zaterdag 2C: Westandia walst over Te Werve heen met achtklapper

||||||||

Op Sportpark De Hoge Bomen boekte Westlandia een overtuigende overwinning op Te Werve. Door de zege heeft Westlandia nog steeds een kans op het bereiken van de nacompetitie. Zelf zijn de Naaldwijkers volgende week vrij en zijn nu afhankelijk van de resultaten van HVC’10 en DSO.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Alex Pronk

Al na drie minuten spelen nam de thuisploeg de leiding tegen de Rijswijkers. Uit een omhaal tekende Roy van Beek voor de 1-0. In de 22e minuut nam Stefan Bron de tweede treffer van Westlandia voor zijn rekening. Nadat Bron zeven minuten voor de thee voor de 3-0 had gezorgd, was dus op slag van rust het duel volledig beslist. Met een tweede treffer van Roy van Beek gingen de teams met een 4-0 stand op het scorebord de pauze in.

Na de pauze voerde Westlandia de score flink op. Roy van Beek voegde nog twee treffers toe aan zijn totaal en ook Stefan Bron en Tim van der Voort konden het net nog vinden. Met een 8-0 overwinning moet Westlandia nu afwachten of het mag deelnemen aan de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Te Werve moet zich zien te handhaven via de nacompetitie.