Zaterdag 4e klasse: sv Houtwijk langs Erasmus, RAS scoort nog tegen De Ster

In de vierde klasse moesten nog een tweetal duels worden uitgespeeld. RAS ging op bezoek bij De Ster om nog twaalf minuten in actie te komen. sv Erasmus en sv Houtwijk hadden nog maar een paar minuten te gaan.

4e klasse E

RAS moest nog voor twaalf minuten de strijd aangaan tegen De Ster. De wedstrijd werd hervat met een 0-1 stand op het bord. Op het sportpark aan de Brinckerinckstraat kon RAS de score nog verdubbelen. De 15-jarige Gino Spaans bracht de 0-2 eindstand op het scorebord. De Ster is door de nederlaag nog steeds hekkensluiter en moet gaan vrezen voor degradatie. RAS lijkt zich door de overwinning veilig te hebben gespeeld.

4e klasse F

Bij sv Erasmus tegen sv Houtwijk waren nog maar twee minuten te spelen. In de 2-3 stand kwam geen verandering meer. Door de overwinning kwam de formatie van trainer Richard Douw (foto) in punten gelijk met koploper MSV’71. De Haagse formatie heeft alleen een veel minder doelsaldo. Voor sv Erasmus lijkt het bereiken van de nacompetitie een lastige opgave te worden.