Zondag 2D: Laakkwartier roemloos ten onder tegen Antibarbari

||||||||||||

Laakkwartier had de betere openingsfase dan tegenstander Antibarbari, maar kon geen voorsprong nemen. Uiteindelijk deden de Rotterdamse studenten dit wel en liepen weg naar een ruime overwinning.

Tekst: Roland van der Linden          |       Foto’s: Franca Dobbe

Laakkwartier kwam tegen Antibarbari goed uit de startblokken en kreeg in de zevende minuut al een goede mogelijkheid. De lob van Hamza Boukhari ging over de keeper heen, maar belandde daarna op de lat. Ook een tweede lob van Boukhari was hetzelfde lot beschoren, waardoor de stand 0-0 bleef. Halverwege de eerste helft kwam Antibarbari op een 0-1 voorsprong.

Even later dacht Laakkwartier de gelijkmaker te produceren, maar op aangeven van de assistent-scheidsrechter werd het doelpunt afgekeurd. Aan de andere kant scoorden de Rotterdammers wel. Laakkwartier appelleerde nog voor buitenspel, maar arbiter Gerrit van Sprang keurde de 0-2 goed. Vlak voor rust viel ook nog de 0-3.

In de tweede helft was er geen eer meer te behalen voor de formatie van Roel Zandbergen jr. Antibarbari kon nog drie treffers aan haar totaal toevoegen en sloot het duel af met een 0-6 overwinning. Laakkwartier bevindt zich door de nederlaag nog midden in de gevarenzone.

(Klik HIER voor meer foto’s van Laakkwartier-Antibarbari)