DEZE WEEK: Haaglanden Voetbal TV

Deze week weer drie TV-programma’s van Haaglanden Voetbal TV op het tv-kanaal van Den Haag FM (vanaf 18.00 uur) én op deze website.

Dinsdag 4 oktober

Oude Glorie aan tafel

Dit keer met oud-ADO-speler Joop Jochems
(Joop Jochems kwam over van het Utrechtse VELOX, waar hij samenspeelde met onder meer Wim van Hanegem, naar ADO waar hij successen meemaakte met spelers als Aad Mansveld, Ton Thie, Cees Aarts, Lambert Maassen)

Woensdag 5 oktober

Wedstrijd van de Week

Deze week extra aandacht voor de Delftse clash in de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal tussen Wippolder en sv Den Hoorn. Met onze analist Ben van Dam praten wij over deze derby en uiteraard komen ook de beide trainers, Mark Moen (Wippolder) en John Hage (sv Den Hoorn) aan het woord. Ook voorspelt Van Dam de uitslagen van een zestal duels van komend weekend in het regionale amateurvoetbal.

Donderdag 6 oktober

Studio ADO

Een terugblik op het duel tegen Jong PSV, maar vooral vooruitkijken naar de ontmoeting komende vrijdag in het Bingoal Stadion tegen het dit seizoen sterk gestarte FC Eindhoven. Aan het woord komen onder meer de trainer én een speler van ADO Den Haag. Met analist (en oud-ADO-speler) René Pas bespreken wij de beide duels en de situatie bij de Haagse BVO.

 

Lees verder