DVV Delft gaat sportpark aanpakken en huldigt leden tijdens ALV

Op de deze week gehouden Algemene Ledenvergadering van DVV Delft is er buiten de normale zaken die normaal behandeld worden op een ALV ook uitgebreid aandacht geweest voor de complete renovering van de grasvelden op sportpark Kerkpolder.

Aan het eind van dit seizoen zal DVV Delft als laatste vereniging  in Delft nu ook een kunstgrasveld gaan krijgen, niet meer met een rubbergranulaat infill, maar met het nieuwste infill TPE of kurk of een mengsel van beide, zoals het er nu naar uitziet. Tevens zal het hoofdveld van DVV Delft volledig worden vernieuwd, wat inhoudt, een nieuwe beregeningsinstallatie, nieuwe drainage en uiteraard nieuw gras.

Werkzaamheden

Alles zal in de periode van eind maart tot 1 oktober zijn beslag gaan krijgen, waardoor er nogal wat organisatorische werkzaamheden liggen voor het bestuur van DVV Delft om zoveel mogelijk wedstrijden toch gespeeld te krijgen. Zoals het er in de ogen van het bestuur nu voorstaat, is dat het tweede veld er eind maart uit zal gaan, er nieuw hekwerk komt, nieuwe lichtinstallatie, uiteraard volledig LED en de nieuwe kunstgrasmat.

LED-verlichting

In acht weken dient dit dan klaar te zijn, waarna het hoofdveld er uit zal gaan en volledig nieuw opgeleverd gaat worden, dit dan mogelijk per 1 oktober. Bij het hoofdveld heeft het bestuur besloten om ook hier de lichtinstallatie te vervangen en volledig van LED-verlichting te voorzien, wat aangelegd zal gaan worden door Strago verlichting.

Alles zal onder de supervisie van B.A.S. uit Delfgauw worden uitgevoerd. Ook heeft het bestuur van DVV Delft besloten om op het dak van haar complex zonnepanelen te gaan plaatsen, zodat de club volledig zelfvoorzienend gaat worden voor wat betreft de elektra.

Huldigingen

Ook op deze ALV zijn de volgende personen gehuldigd met het vele jaren lidmaatschap en ontvingen zij respectievelijk door voorzitter Ries van Dam en penningmeester Cas van Velzen een Chapeau-beeldje.
Op de foto vlnr: Rien Wils (oud keeper en meer dan 60 jaar lid), Cor Ferdinandus (50 jaar lid en werkzaam in de onderhoudsploeg), Peter de Vreede (oud-speler en meer dan 60 jaar lid) en André de Vreede (oud-bestuurslid en meer dan 60 jaar lid). Jan van Zuylen, ook meer dan 60 jaar lid en oud-jeugdvoorzitter, was helaas verhinderd.

Lees verder