Jaarlijkse toernooibeurs nu in oktober weer bij DHL

Het jeugdbestuur van DHL en Alex Pronk houden op maandag 18 oktober 2021 weer de jaarlijkse toernooibeurs in het clubgebouw aan de Brasserskade in Delft. De bijeenkomst vangt aan om 20.00 uur.

Dit keer is de 24e editie van de erkende toernooibeurs iets later gepland dan normaal. Normaal gesproken was de toernooibeurs in de maand september, maar door de maatregelen rond Covid-19 heeft het nu iets langer geduurd.

De kantine is geopend vanaf 19.45 uur en het is de bedoeling om exact 20.00 uur starten met de toernooibeurs. De opzet van deze beurs is om naast het leggen van contacten, de clubs de mogelijkheid te bieden om uit- en thuistoernooien te regelen voor de jeugdelftallen.

Uitnodiging

Alle verenigingen hebben ondertussen een uitnodiging ontvangen. Alex Pronk: ,,Het is inderdaad jammer dat het vorig jaar niet doorging, anders had ik nu de 25e editie kunnen organiseren. Nu maar hopen dat de verenigingen zich snel aanmelden ondanks de latere datum van de toernooibeurs. Er zijn nu al aanmeldingen binnen overigens.”

Aanmelden

Degenen, die de toernooibeurs willen bezoeken, wordt verzocht zich aan te melden bij Alex Pronk (awapronk@telfort.nl). Geef naam vereniging, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres op van de contactpersoon.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder