Jeugd O23: Gehavend sv Nootdorp pakt winst op puntloos VUC

In de O23-competitie kwamen maar twee regioploegen in actie. Op Sportpark Het Kleine Loo stonden in de vierde divisie F VUC en sv Nootdorp tegenover elkaar in het strijdperk. De jonge formatie van sv Nootdorp boekte een kleine overwinning.

Bij sv Nootdorp O23 ontbraken de nodige spelers door blessures en andere redenen. De bezoekers moesten daarom met een jonge ploeg de strijd met VUC aangaan. De pas 15-jarige Wessel Otterspeer maakte zijn debuut in de O23 van de Nootdorpers.

Rommelig

In een vrije rommelige eerste helft kon VUC uit een vrije trap de score openen. Otterspeer bekroonde daarna zijn debuut met een doelpunt, waardoor de teams de rust ingingen met een 1-1 stand op het scorebord.

Strafschop

In de tweede helft ging het niveau niet echt omhoog. Uit een strafschop trok sv Nootdorp het duel naar zich toe. Lesley Kuik (foto) was trefzeker vanaf elf meter. Beide teams kregen nog kansen om te scoren, maar doelpunten bleven verder uit: 1-2.