TC VELO vordert met invulling technische plaatje jeugdafdeling

|||

Ondanks het teleurstellende Corona-seizoen heeft de Technische Commissie bij VELO niet stil gezeten en is al volop aan de slag gegaan richting volgend seizoen. Nadat eerder al Richard de Koning – nu nog RKDEO – de JO-19 onder zijn hoede gaat nemen, zijn ook trainers van andere jeugdselecties inmiddels bekend.

Jimmy Leewens begint aan zijn tweede seizoen als trainer van de JO17-selectie. Hij stapte in september van het afgelopen jaar last minute in bij deze groep en heeft dat met al zijn enthousiasme en leergierigheid goed gedaan. Ook Jonathan Moges tekende bij voor een tweede seizoen. Hij traint de JO15-2, die voornamelijk bestaat uit jongens die eerstejaars O15 zijn. Ook komend seizoen komt er weer een talentvolle groep naar de JO15- selectie over.

Jimmy Leewens                                                                  Jonathan Moges

De JO13-1 wordt ook komend jaar getraind door Sunny Dihal. Na de JO11 en JO12 maakte Dihal dit seizoen de stap naar een groot veld. Het begin van de competitie was erg goed, waardoor deze mannen een mooie derde plek noteerden in de tweede divisie.

Sunny Dihal

Glenn van den Nieuwenhuijsen (kopfoto), nu trainer van de JO10-selectie, gaat volgend seizoen ook de JO11-selectie trainen. Twee groepen dus voor de speler die heel wat duels in het eerste elftal van eerst HMSH en later VELO speelde. Hij begint ook aan zijn tweede seizoen als trainer en gaat komend seizoen ook starten met de trainerscursus UEFA C.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder