FC ’s-Gravenzande vult technische staf jeugdopleiding voor volgend seizoen in

Het bestuur van FC ’s-Gravenzande heeft, in samenwerking met het Hoofd Jeugdopleiding en de coördinatoren, de afgelopen maanden de functies van de hoofdtrainers jeugdopleiding weten in te vullen.

Daarmee zijn de staffuncties van de jeugdselecties voor het seizoen 2021-2022 grotendeels rond. De komende weken worden ook de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en hoopt de club met de invulling van de assistent-trainers snel de volledige staf bekend te kunnen maken.

De trainersstaf bij de jeugd blijft voor het grootste gedeelte ongewijzigd. Er stoppen echter ook trainers en er schuiven er ook door. Mike Jonk stopt na dit seizoen als hoofdtrainer bij de JO19-selectie en zet de stap naar de senioren, waar hij als assistent-trainer van het eerste elftal gaat aansluiten. Een mooi voorbeeld van hoe trainers de kans krijgen binnen de Opleiding zich persoonlijk te ontwikkelen.

Vacature

Arjen Voortman heeft naast zijn taak als Technisch Coördinator van de Middenbouw, dit seizoen ook de functie hoofdtrainer van JO15-1 opgepakt. Aan het einde van dit seizoen stopt hij als hoofdtrainer van JO15-1 en gaat zich als Technisch Coördinator bezighouden met het begeleiden van de Middenbouw. Er staat dus een vacature uit voor de functie hoofdtrainer JO15-1. Jeroen Botbijl was vorig seizoen nog gestopt als hoofdtrainer, maar wegens wijzigingen begin van dit seizoen is hij toch bereid gevonden om het hoofdtrainerschap JO11-selectie op te pakken. Hij blijft als assistent-trainer verbonden aan de opleiding en er wordt nog besproken welke selectiegroep hij gaat aansluiten.

Energie

Fernando Bolleboom is halverwege het seizoen gestopt met zijn werkzaamheden bij FC ’s-Gravenzande. Ook zijn taak als Technisch Coördinator van de Onderbouw kwam hiermee helaas te vervallen. Hij heeft deze taak samen met Kevin Rijpsma met veel energie weten in te vullen. Ook Kevin Rijpsma heeft aangegeven te stoppen als assistent-coördinator, maar wil graag verder als assistent-trainer.

Hoofdtrainers

Laurens van der Hoeven is de nieuwe hoofdtrainer JO19-selectie, dat uit zal komen in de derde divisie en komt over van Lyra. Davy van Vliet (JO17-1), Wout de Bruin (JO16-1), Michael Olierook (JO14-1), Sven de Ruiter (JO13-1), Wouter Lagraauw (JO12-selectie), Edwin Meijde Martens (JO11-selectie), Tristan van der Struif (JO10-selectie), Sem de Wit (JO9-selectie), Ron van Meerten (JO8-selectie).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder