FC Zoetermeer start ook O18-team op divisieniveau

Afgelopen periode meldde de commissie Voetbalzaken van FC Zoetermeer regelmatig de komst van nieuwe spelers voor de nieuwe selectie voor komend seizoen. De introductie van een 023-team op divisieniveau heeft veel ex-jeugdspelers van FC Zoetermeer doen besluiten om terug te komen naar het sportpark in Rokkeveen.

De combinatie van een compleet nieuwe jeugdopleiding, de ambitie om binnen vijf jaar een stabiele tweedeklasser te zijn en de nieuwbouw die op korte termijn moet gaan starten, zijn onder meer positieve redenen, waardoor FC Zoetermeer volop in de spotlights staat.

Stroom

,,We zijn erg blij dat we kunnen melden dat we in het nieuwe seizoen ook een 018-team kunnen presenteren op divisieniveau”, meldt Peter Lieffering namens de commissie Voetbalzaken. ,,Dit team is belangrijk om het niveau van de bovenbouw te garanderen, zeker nu er ook een 023-team op divisieniveau is. Hiermee kunnen we een continue stroom van kwaliteitsspelers blijven leveren in de toekomst aan de hoofdmacht op zaterdag. Met dit nieuwe team komt FC Zoetermeer op drie divisieteams voor komend seizoen, wat een bevestiging is dat we op de goede weg zijn”, aldus Peter Lieffering.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder