Dennis Harteveld heeft draai gevonden als Hoofd Opleiding bij sv Oosterheem

Dennis Harteveld (foto) is bij sv Oosterheem de nieuwe Hoofd Opleiding. Hij is in die functie al zo’n half jaar werkzaam bij de Zoetermeerse club en heeft veel zin in een nieuw seizoen met hopelijk wel veel wedstrijden.

Harteveld heeft zijn draai gevonden bij de club. Op de clubsite zegt hij: ,,Ik heb het afgelopen half jaar veel ervaring op mogen doen als Hoofd Opleiding binnen de jeugdopleiding van sv Oosterheem. Ik ben de club dan ook dankbaar voor deze kans en het vertrouwen om volgend seizoen de samenwerking voort te zetten. Samen met Fred van Dokkum en Jorg Capelleveen vormen wij een prettig functionerende jeugdcommissie. Daarnaast blijft ik uiteraard ook met veel plezier actief als keeperstrainer voor de gehele jeugdopleiding.”

Plannen

Kijken naar het volgend seizoen heeft hij duidelijk doelstellingen voor ogen. ,,Het is voor volgend seizoen de bedoeling dat de jeugdopleiding van SVO Buytenpark – de nieuwe naam van de club per 1 juli –  verder zal groeien. Het betrekken van de omliggende wijken en het flyeren voor de mei-meetrainmaand moeten mede voor deze groei gaan zorgen.”

Buurtvoetbalschool

,,Het is daarnaast goed om te zien dat de buurtvoetbalschool stijgt in populariteit”, gaat Harteveld verder. ,,Als club zien wij dat de samenwerking met de buurtvoetbalschool veel nieuwe leden oplevert. Zo staan er momenteel ‘acht smurfen’ vanuit de buurtvoetbalschool te popelen om een team te gaan vormen bij SVO Buytenpark. Hier plukt de club ook zijn vruchten van. Het feit dat de trainers Ger Fens en Remo Oudshoorn veel op de club te vinden zijn, draagt bij aan de prettige samenwerking tussen SVO Buytenpark en de buurtvoetbalschool. Daarnaast ervaar ik met Ger Fens, die tevens hoofdtrainer is van het eerste elftal, een prettige samenwerking met betrekking tot de doorstroom van jeugdspelers naar de zaterdagselectie. Mede omdat ik zelf als keeper actief ben binnen de selectie, zijn de communicatielijnen kort.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder