Hazerswoude Boys en MHD Keepersschool verlengen samenwerking

Hazerswoude Boys en Kawa Hisso (MHD Keepersschool) hebben gezamenlijk besloten om de samenwerking te verlengen. Hierdoor zal Hisso – afgelopen seizoen regelmatig doelman van zaterdag tweedeklasser Vitesse Delft – komend seizoen naast de selectiekeepers ook de jeugdkeepers trainen en ondersteunen.

Kawa Hisso: ,,Ik heb het hier nog steeds naar mijn zin. We werken goed en nauw samen met elkaar. Alle keepers zijn stuk voor stuk leergierig. Het keepersvak zelf blijft zich ook ontwikkelen. Dat maakt het alleen nog maar leuker en uitdagender. Tevens zie ik het als een uitdaging om ook de jeugd van Hazerswoude Boys onder mijn hoede te nemen, ook zal ik betrokken blijven bij MHD keepersschool, zodat de continuïteit gewaarborgd zal blijven.”

Niveau

Joop de Gelder namens de afdeling Technische Zaken van de club: ,,Het is mooi dat we het contract van Kawa Hisso (MHD Keepersschool) hebben verlengd. Het is een keeperstrainer van een hoog niveau. Kawa kan alle keepers binnen Hazerswoude Boys helpen met het maken van een volgende stap in hun ontwikkeling. Kawa heeft laten zien van grote waarde te zijn voor Hazerswoude Boys. Naast dat hij verantwoordelijk is voor de selectiekeepers, zal hij volgend seizoen ook de jeugdkeepers gaan trainen.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder