Jeugd O23 3E/4F: VELO naar koppositie, dikke overwinning voor SVC’08

In de Derde Divisie F is de strijd om de eerste plaats een spannende aangelegenheid met drie teams in de hoofdrol. VELO, FC Skillz en TAC’90 hopen het gevecht in hun voordeel te beslissen. Een niveau lager was SVC’08 veel te sterk voor sv Nootdorp.

3e divisie E

FC Skillz verloor haar leidende positie op doelsaldo aan VELO. De Haagse ploeg incasseerde in het uitduel bij OLIVEO een 5-1 nederlaag. Op aangeven van Reda Narain scoorde Divani Hansen de enige treffer van FC Skillz. VELO ging met de hakken over de sloot tegen Zuid West DH. De hekkensluiter hield de schade beperkt tot een 2-1 nederlaag.

Ook TAC’90 maakt nog kans op de eerste plaats. Tegen Wilhelmus had TAC’90 in de eerste helft een licht overwicht. Dit resulteerde in een doelpunt van Amer Abdallah. Na rust verzuimde TAC’90 een aantal keren de 2-0 te maken, waardoor het spannend bleef. Wilhelmus nam de controle over maar kon ook de kansen niet benutten. Het bleef uiteindelijk 1-0 voor TAC’90, dat nu op een derde plaats staat met een punt achterstand op de koplopers.

4e divisie F

sv Nootdorp begon sterk aan het duel tegen koploper SVC’08, maar kon geen kansen creëren. Na tien minuten scoorde SVC’08 de 0-1 en had daarna ook de overhand. Na een 0-3 ruststand eindigde het duel in 0-5. Tyson Zarrinkelk, Robert Kuijper, Artur Towmasjan, Gio Ophuijsen en Matthijs Reijken schoten met scherp voor het bezoekende SVC’08.

Graaf Willem II-VAC blijft SVC’08 volgen op drie punten. In Pijnacker werd DSVP met 1-3 verslagen. Rachid Haynes scoorde voor rust twee keer voor de bezoekers. Na de thee kwamen beide teams één keer tot scoren. Namens Graaf Willem II-VAC was Maurits Luykx doeltreffend.

In een duel dat niet de schoonheidsprijs verdiende was FC Zoetermeer een maatje te groot voor VUC. De pinguïns kregen zeker kansen, maar zagen het FC Zoetermeer van trainer Ferdy Macnack (foto) een 2-0 voorsprong nemen door treffers van Fabian Slingerland en Mike van Es. Na een Haags tegendoelpunt werd de rust met een 2-1 stand bereikt. In de tweede helft scoorde Slingerland opnieuw nu uit een vrije trap van Stefan Pommer. Na de 3-2 van VUC bepaalden Micheal Minquel en Jay Koegler de eindstand op 5-2.