Juliana sportpark opnieuw toneel voor interlands

Op het Juliana sportpark in ’s-Gravenzande worden binnenkort weer interlandduels afgewerkt. Het betreft ditmaal wedstrijden in een vriendschappelijk toernooi voor nationale elftallen onder 16 jaar uit Nederland, Zweden, Denemarken en België.

De KNVB duidt deze leeftijdsgroep tegenwoordig aan met “Futures onder 16” , de spelers voor de toekomst dus. “Futures Onder 16” bestaat uit talentvolle voetballers die qua niveau tegen het reguliere Onder 16 – team aan zitten en van wie de ontwikkeling scherp in de gaten wordt gehouden. Zo blijven de spelers in beeld die iets langzamer naar hun topniveau groeien, de zogenoemde laatbloeiers.

Gratis

Het toernooi wordt gespeeld in ‘s-Gravenzande en Alphen a/d Rijn (bij ARC) op dinsdag 26, donderdag 28 en zaterdag 30 april. De wedstrijd van het eerste elftal, die op zaterdag 30 april gepland stond (thuis tegen de Jodan Boys) is om deze reden verplaatst naar dinsdag 3 mei.

De toegang is gratis, maar desondanks kun je vooraf tickets bestellen bij de KNVB. De link hiervoor is te vinden op de KNVB-site, op de speciale pagina voor dit vriendschappelijke toernooi.

Programma

Het volledige programma is als volgt:Schermafbeelding_2022-04-07_om_18.38.15.png

Lees verder