O23 Divisie 1 en 2 | RKAVV en Forum Sport scoren niet, HBS langs Quick

In de 1e divisie B bleef RKAVV steken op een doelpuntloos gelijkspel tegen Gemert. Forum Sport verloor het uitduel bij UNA. De burenruzie tussen HBS en Quick in divisie 2B eindigde in een nipte zege voor HBS. FC Skillz speelde gelijk tegen Spijkenisse en HVV verloor van XerxesDZB.

O23 1e divisie B

Het duel tussen RKAVV en Gemert eindigde zoals het begonnen was. Door de 0-0 staat RKAVV nu op een derde plaats, maar met een duel minder gespeeld dan de meeste andere teams. Forum Sport kon in Veldhoven UNA tot aan de rust goed bijbenen. Er werd niet gescoord ondanks een aantal grote kansen aan beide kanten. In de tweede helft nam UNA een 1-0 voorsprong. Na twee volgens de Voorburgers onterecht afgekeurde treffers van de ploeg van trainer Martijn de Zoete (foto) besliste UNA het duel: 2-0.

O23 2e divisie B

In de eerste helft had Quick de betere van het spel tegen buurman HBS en kwam ook op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Boris van der Wiel. Peter Tamáska trok de stand weer gelijk na een steekpass van Boyd Schildkamp. Quick ging met een 2-1 voorsprong de rust in door opnieuw Van der Wiel. Na de thee scoorde Marco Mos uit een strafschop de gelijkmaker voor HBS. De Kraaien bleven scoren en liepen uit naar 4-2 door twee treffers van Manuel Francisco. Quick kwam in blessuretijd nog terug tot 4-3, maar daar bleef het bij.

HVV kon ook haar derde duel niet in winst omzetten. Nu was XerxesDZB, dat net als HVV puntloos was, met 0-2 de betere ploeg op De Diepput. FC Skillz scoorde in de laatste tien minuten van de eerste helft twee keer tegen Spijkenisse. Abdisami el Bouzrouti en Younes Yahklef namen de treffers voor hun rekening. In de tweede helft sloeg Spijkenisse twee keer toe vanuit de omschakeling en eindigde het duel in 2-2.