O23 Divisie 3 | VELO houdt ongeslagen status, DSVP en OLIVEO onderuit

VELO en Graaf Willem II VAC zijn in poule C nog steeds zonder puntverlies. VELO ging net langs sv Den Hoorn. Graaf Willem II VAC schoof eenvoudig TAC’90 aan de kant. In poule D stonden zowel DSVP als OLIVEO met lege handen.

O23 3e divisie C

VELO boekte een krappe overwinning op sv Den Hoorn na twee zeges met dubbele cijfers. Beide teams waren aan elkaar gewaagd en kregen ook allebei kansen. In de eerste helft kon alleen Abel Dries het net vinden voor de Wateringse ploeg van trainer Christiaan van Dam (foto). Na de thee hetzelfde spelbeeld met kansen over en weer, maar gescoord werd er niet meer: 0-1.

Het duel tussen TAC’90 en Graaf Willem II VAC had voor rust al beslist moeten worden. De Roggewoning-bewoners gingen de rust in met een bescheiden 0-2 voorsprong, maar liepen na de thee uit naar een 0-6 overwinning. Voor Graaf Willem II VAC scoorden Rachid Haynes (3x), Hugo Smeets (2x) en Sander van der Zijpp de doelpunten.

Zuid West DH klom naar de middenmoot door een 1-3 zege op FC Boshuizen. Mert Dinleyici en Dardan Uka (2x) bezorgden de Haagse club de overwinning.

SVC’08 liep voor de derde keer op rij tegen een nederlaag aan. Wilhelmus was veel te sterk voor de bezoekers. In het met 5-1 verloren duel scoorde Sjuul van der Zwan uit een vrije trap van 25 meter afstand in de 83e minuut voor SVC’08. Namens Wilhelmus dat de tegenstander bijna de hele wedstrijd ver van het eigen doelgebied kon houden scoorden Sieb Bos voor de rust. na de thee waren Yannick Goes, Tycho Heijstek, Mustafa Acar en Tobias Valk  trefzeker.

O23 3e divisie D

OLIVEO hield in de eerste helft gelijke tred met Sparta R. en ging rusten met een 0-0 stand op het bord. De thuisspelende Rotterdammers konden halverwege de tweede helft  twee keer scoren en kwamen zelfs op met nog tien minuten te gaan op 3-0. In de 85e minuut scoorde Nigel Rijfkogel de 3-1 wat ook de eindstand werd.