O23 Divisie 4 | DSO en FC Zoetermeer flink op schot

In poule E leidde RKDEO 2 VUC naar de slachtbank en ook FC Zoetermeer behaalde een ruime overwinning tegen GSC ESDO. Verburch was een maatje te groot voor WIK in 4F. DSO versloeg in 4G Olympia in Gouda met ruime cijfers.

4e divisie E

RKDEO O23-2 boekte haar derde overwinning in vier duels en is nog steeds ongeslagen. Nu werd VUC op een 6-0 nederlaag getrakteerd. Robin de Zwaan (3x), Anthony Ramasre, Tony Kooman en Tim van Elk scoorden voor de Nootdorpers.

In Rokkeveen schoof FC Zoetermeer eenvoudig GSC ESDO aan de kant. Na de 1-0 van Matthijs Kox konden ook Caspar Buurman, Jaspar Groenenboom en aanvoerder Stefan Pommer het net vinden, waardoor de eindstand 4-0 werd voor de ploeg van trainer Ferdy Macnack.

sv Nootdorp zette tegen Zestienhoven vanaf het eerste moment druk, maar benutte de kansen niet. Halverwege de eerste helft ging het duel meer gelijk op. Vlak voor de rust werd Senna van Rijn neergehaald. Zestienhoven kreeg een rode kaart en uit de vrije trap schoot Joep van Wijk de 1-0 binnen. Na rust tekende Miguel Bahadoer met een effectvolle bal de 2-0 aan, gevolgd door de 3-0 van Koen van der Gaag. Het krachtsverschil was groot en er volgden nog meer kansen voor het team van trainer Ramon van Rijn, maar het waren de Rotterdammers die terugkwamen tot 3-2.

Een gehavend RVC Celeritas moest duidelijk haar meerdere erkennen in HBSS. In Schiedam kregen de Rijswijkers met 5-1 klop. Abderahman el Hadioui scoorde op aangeven van Richinell Ibrahim de enige treffer van de Rijswijkers.

4e divisie F

Verburch ondervond weinig tegenstand van WIK. De ploeg uit Poeldijk stapte van het veld met een 7-0 overwinning op zak. Lucio Duivenstein (2x), Lorenzo Bernadon, Addis Hailemahan, Donald Samba (2x) en Jarno houtenbos waren trefzeker voor Verburch, dat haar vierde zege op rij boekte.

Ook FC ’s-Gravenzande bleef zonder puntverlies na het duel met Wanica Star. De Westlanders speelden pas hun derde duel. In Den Haag won de formatie van trainer Richard de Koning in een matig duel met 0-2. Vlak na rust opende Amin Mehrab de score en net voor het eindsignaal rondde Tim Rolff en bal van Martijn Bruin goed af en zorgde voor de 0-2 eindstand.

4e divisie G

DSO was in Gouda oppermachtig tegen Olympia. De thuisploeg kreeg met maar liefst 0-7 klop van de Zoetermeerders. Anouar Zibouh eiste een hoofdrol voor zich op door maar liefst zes keer te scoren. Joren Zijlstra pikte ook nog zijn doelpuntje mee. Door de overwinning staat DSO nu op een vierde plaats.