Oefenvoetbal: Scheveningen O23 en Westlandia in balans, nederlaag RKAVV O23

||||

Op de Kastelenring gaf RKAVV O23 in de tweede helft de winst weg tegen Jodan Boys O23. In een doelpuntrijk duel kwamen Scheveningen O23 en Westlandia O21 een gelijkspel overeen. DSVP O23 pakte de winst bij Laakkwartier 2.

Tekst: Roland van der Linden

RKAVV O23 – Jodan Boys O23

De thuisploeg ging met een 1-0 voorsprong de rust in dankzij een doelpunt van Oussama Achahbar. Na de thee moest RKAVV O23 alsnog het hoofd buigen voor de Goudse tegenstander. Door twee treffers trok Jodan Boys alsnog de zege naar zich toe: 1-2.

Scheveningen O23 – Westlandia O21

In een doelpuntrijk duel hielden beide teams elkaar in evenwicht. Vlak voor rust kwamen de Naaldwijkers op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom en eindigde het duel in 4-4. Namens Scheveningen O23 waren Riley Mester, Yassin El Arrab, Riley Mester en Jordi Geijssen (foto) trefzeker. Eloge Kangi, Given Baven, Jari Lievaart en Oscar Benson waren succesvol in de afwerking voor Westlandia O21.

HBSS O23 – sv Nootdorp O23

In Schiedam speelde sv Nootdorp O23 een nuttige oefenpunt die terecht eindigde in een gelijkspel. Uit een goed lopende aanval scoorde Senna van Rijn de openingstreffer. HBSS kon daarna vanuit een hoekschop de 1-1 eindstand aantekenen.

WIK O23 – Alexandria’66 O23

De ploeg uit het Zuiderpark werd door de Rotterdammers aan de zegekar gebonden. WIK O23 verloor het duel namelijk met 0-2. (Foto’s: Alex Pronk)

Graaf Willem II/VAC O23 – VUC 2

In een gelijk opgaande eerste helft kreeg Graaf Willem O23 de grootste kansen. Toch werd de rust met een 0-0 stand bereikt. Na de thee was de thuisploeg heer en meester. Een aantal kansen werd om zeep geholpen, maar Maxime Franko kon toch nog voor een 1-0 overwinning zorgen.

Laakkwartier 2 – DSVP O23

Aan de Jan van Beersstraat was de O23 van DSVP aan de winnende hand tegen de reserves van Laakkwartier. Het duel eindigde in een 2-3 overwinning voor het team van trainer Mike van der Pol. Luc Wilms (2x) en Tosh Poedai bezorgden DSVP de zege. Voor Laakkwartier scoorde Kai Muusers beide treffers.

TAC ‘90 O23 – FC Skillz O23

FC Skillz schoof eenvoudig TAC’90 aan de kant. De bezoekers kwamen na twintig minuten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Yassin Chentouf. Daarna voerden Fouad Boutachkourt en Nadir el  Arkoubi de score nog voor rust op naar 0-3. In de tweede helft kon FC Skillz O23 nog drie treffers aan haar totaal toevoegen. Yassin Chentouf, Nadir el Arkoubi en Edmond Douglas-Bennet zorgden voor de treffers. TAC’90 kon ook een keer het net vinden waardoor het duel eindigde in 1-6.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder
Net binnen