Organisatie BOAL U14 Tournament 2022 telt al elf deelnemers

FC ’s-Gravenzande heeft door de coronaproblemen ook in 2021 tot haar verdriet een streep moeten zetten door het bekende BOAL International U14 Tournament. Toch zijn de toernooidirecteuren, Leo de Haan en Jan van der Deijl (foto), niet bij de pakken neer gaan zitten. Zij zijn al volop bezig met het toernooi in 2022.

In 2022 wordt het toernooi gespeeld op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus (het laatste weekend van de schoolvakanties). Verder zal er voorafgaand aan het toernooi ook weer een kick-off avond worden gehouden, die plaatsvindt op maandag 15 augustus 2022.

Voorbereiding

De toernooidirecteuren Leo de Haan en Jan van der Deijl zijn, samen met de overige commissieleden, alweer geruime tijd bezig met de voorbereidingen. ,,We hebben al elf teams kunnen vastleggen en ook zijn er al weer sponsoren bereid gevonden om ons toernooi te ondersteunen. De komende maanden gaan we ons werkboek verder upgraden en worden de coördinatoren benaderd, die ieder een eigen onderdeel van de organisatie voor hun rekening nemen. Zij worden op hun beurt weer gesteund door vele vrijwilligers”, laat het duo weten.

Huisvesting

Voor de editie van 2022 heeft de organisatie ongeveer veertig gastgezinnen nodig die vier teams gaan huisvesten. Met deze grote groep van FC’ers wordt de zevende editie van het BOAL 2022 toernooi weer mogelijk gemaakt.

Deelnemersveld 

Het deelnemersveld zal weer bestaan uit zestien teams. Veel teams uit binnen- en buitenland hebben zich nu al aangemeld, zodat het zeker is dat er weer een zeer sterk deelnemersveld aanwezig zal zijn. Tot nu toe hebben zich al elf teams aangemeld, te weten: FC ’s-Gravenzande, ADO Den Haag, PSV en Sparta (Nederland), Borussia Dortmund en Bayer 04 Leverkusen (Duitsland), Southampton (Engeland), Aberdeen (Schotland), Stade Brestois (Frankrijk), KRC Genk (België) en EC Laranja  Mecanica (Brazilië).

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder
Net binnen