KNVB-beker: SVC’08 kan Alphense Boys niet uit volgende ronde houden

SVC’8 is er woensdagavond op het Oostersportpark niet in geslaagd de volgende ronde van de strijd om de KNVB-districtsbeker te halen. De ploeg van trainer Jeffrey Frijters verloor met 2-3 van Alphense Boys.

Tekst: Ton Beije

De bezoekers uit Alphen aan den Rijn namen al na zeven minuten de leiding door een treffer van Sami Haouam: 0-1. SVC’08 zag kans om na bijna een half uur terug te komen in de wedstrijd. Norvin Mercera (foto) was verantwoordelijk voor de gelijkmaker. Die gelijke tussenstand wist SVC’08 niet mee te nemen naar de rust. In de 36e minuut scoorde Bryan de Vries namelijk het tweede doelpunt voor Alphense Boys: 1-2.

Genadeklap

In de tweede helft bleef het lang bij die 1-2 stand, maar twintig minuten voor tijd leek voor SVC’08 de genadeklap te vallen, want wederom Sami Haouam scoorde zijn tweede treffer van de avond en bracht zijn ploeg op 1-3. Op slag van tijd werd het nog 2-3, maar dat was te laat om er mogelijk nog een slotoffensief uit te persen voor de gastheren.