Lotingsavond Haaglanden Voetbal Toernooi: sfeervol, een echte voetbalreünie

De belangstelling was enorm. Meer dan honderd man (en vrouw) waren afgekomen op de lotingsavond voor de eerste ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup, de Halve Maan Cup en de Onder 23-Cup.

Foto’s: Aad van der Knaap

Veel clubvertegenwoordigers waren aanwezig, maar ook veel trainers waren benieuwd naar de tegenstander in die eerste ronde. De lotingen werden in rap tempo onder leiding van Ton Beije verricht door John Blok, hoofdtrainer van Scheveningen en zijn collega van HBS, Ekrem Kahya.

De resultaten van de lotingen werden razendsnel op beeld gezet door Peter Haneveld en Roland van der Linden zorgde ervoor, dat de resultaten ook snel zichtbaar waren op onze website.

Om de Sir Winston Cup strijden de standaardteams uit de Divisies tot en met tweede klasse en om de Halve Maan Cup de eerste elftallen uit de derde tot en met vijfde klasse. De organisatie is ook verheugd in de deelname van liefst dertig clubs met hun Onder 23-team.

Als intermezzo was dit keer een kort optreden geregeld van de Quiz-brothers, inmiddels al bekend bij diverse clubs in het Westland. Zij schotelden de aanwezigen in een tijdsbestek van een half uur aardig wat interessante voetbalvragen voor. Het ‘VELO-team’ werd uiteindelijk de winnaar. Ook interesse in een (avondvullend) optreden bij uw club van de Quiz-brothers? Neem even contact op met Haaglanden Voetbal en wij helpen u graag verder!

Fred Wolters maakte opnamen die volgende week te zien zijn in ons TV-programma ‘Wedstrijd van de Week’ op woensdag 26 oktober. Onze fotograaf was in de Sir Winston Club aanwezig om deze fotoreportage te maken. De familie Ballemaker toonde zich weer een uitstekend gastheer.

Haaglanden Voetbal E-sports Cup

Natuurlijk was er ook aandacht voor de strijd om de eerste Haaglanden Voetbal E-Sports Cup – vooral voor de jeugd – die gehouden zal worden in samenwerking met Gammix op Scheveningen. Klik HIER voor meer informatie en om je aan te melden! Zeer de moeite waard!

Lees verder